[De weg naar het groeien van de groei van de groei] Creatieve kaart, de Taiwanese komen naar het vasteland, de stage moet aandacht besteden aan 3 dingen!

[De weg naar het groeien van de groei van de groei] Creatieve kaart, de Taiwanese komen naar het vasteland, de stage moet aandacht besteden aan 3 dingen!

Aanbevolen lezen in Hequ County, Shanxi Province, gelegen aan de oevers van de Gele rivier, heeft een rijke traditionele Chinese dorpsresource en een langdurige unieke folk-liedcultuur. Om culturele hulpbronnen meer wetenschappelijk te beschermen en te ontwikkelen, voert het Comité van de Local Party de overheid uit, neemt u contact op met onbeleefde samenwerking met bijbehorende disciplinevoordelen, op dit moment, leraren en studenten van de Universiteit van Peking Jiaotong, China Music Academy is uitgenodigd en in De Local Area Listing heeft een co?peratieve basis opgezet.

2021-11-1209: 22 "100 miljoen!" Op de 11e kwam China’s Petroleum Southwest Oil Airfield Company goed nieuws – vanaf 16.00 uur op dezelfde dag, de 2021 aardgasproductie van het bedrijf overschrijdt 30 miljard kubieke luchtspiegeling 3 miljard kubieke meter van dezelfde periode vorig jaar. Deze prestatie is 33 dagen eerder dan vorig jaar.

2021-11-1209: vóór de 21e, het nationale belangrijke laboratorium van het Zhujiang-ziekenhuis, de Chinese Academie van Wetenschappen, de onderzoeksresultaten van het nationale belangrijke laboratorium voor procesprojecten, Peking University, enz. Onderzoek "Totaal-gebaseerde Arsenic-targeting Soorten leukemie Het heeft een sterke anti-witte bloedbehandelingseffect, gepubliceerd in het Wetenschapsmagazine "Natural · Nanotechnology". 2021-11-1209: 19 Niet zo lang geleden, gaf het Chinese Manned Space Project Office een foto gemaakt in de baan en veel mensen merken een detail – er is een laag gloeiende grenzen buiten.

Is dit een sfeer? Waarom is het "helder" in de nachtelijke hemel? Wat is de hoogte van deze laag? Wat is het principe van gloed? 2021-11-1209: 16 Meteor-douche is de romantische kleurrijke lucht.

Astronomische wetenschapsdeskundigen Introductie, Taurus North Flow Rain en Leo Meteor Douche zullen in 12 november en 18 november gebruiken. Hoewel het verkeer niet groot is, als het geluk goed is, krijgen vrienden die van de meteoordouche houden van de mogelijkheid om de heldere fireflow-ster te zien. 2021-11-1209: 15 U hebt een probleem "Release-lijst", ik heb met deze kwestie "onthuld".

Op 4 november heeft de verslaggever geleerd van het Huizhou Wetenschap en Technology Bureau van de provincie Guangdong dat het Bureau "vrijgegeven" 8 "onthulde" projectlijst dit jaar heeft uitgebracht, en de "Public Zhang Bo" is open voor het hele land.

De totale investering van elk project ligt tussen 15 miljoen yuan tot 30 miljoen yuan.

2021-11-1209: 13 Onlangs de Shandong Provinciale Science and Technology-afdeling voorziet in de provinciale afdeling om gezamenlijk een chemisch beeldvormingsmateriaal en technisch staatslaboratorium te vestigen, en de provinciale afdeling van mijnbouw-rotsvorming intelligente controle en groen mijnbouw nationaal sleutel laboratorium Bouwtoepassing rapporteert het rapport. Dit betekent dat de twee laboratoria in Shandong de belangrijkste punten zijn geworden en de "acceleratieperiode" invoeren.

2021-11-1209: 12 "Nu is de verkeerscongestie van de stad ook heel gebruikelijk, hoe verkeersverontreiniging op te lossen? Een van hen is om de goederen naar de grond te vervoeren, het ondergrondse slimme logistiek en het transportsysteem van de stad te bouwen.

Als dit systeem is gebouwd, kopen mensen alle items die alleen op de muis moeten klikken en de gekochte goederen zijn als leidingwater. De automatische verzendkasten die in de ‘residenti?le gemeenschap door de ondergrondse pijp … "2021-11- 1209: 111.9, de vierde ingang van de expo.

Deze sessie van de nationale tentoonstelling van de Expo maakt gebruik van nieuwe technische middelen zoals virtual reality (VR), driedimensionale modellering, om een ??gestandaardiseerde digitale tentoonstellingszaal voor exposanten te bouwen, en interactieve functies zijn ook opgezet, het online display-effect verbeteren. 2021-11-1209: 10 Volgens de website van de Amerikaanse leuke wetenschap is het nieuwe model van Sino-Amerikaanse wetenschappers vastgesteld. Tijdens de nieuwe kroonepidemie, meer dan 28.000 ton verwant plastic afval, zoals maskers en handschoenen, die uiteindelijk naar binnen stroomt de oceaan. 2021-11-1209: 09 Een immunologische studie gepubliceerd op het 11e van het Verenigd Koninkrijk, wees erop dat de blootstelling van andere coronavirussen de snelheid van het lichaam kan verhogen om het nieuwe kroonvirus te wissen, omdat het immuunsysteem "geheugen" heeft, Kan het virusreplica’s onthouden met zeer geconserveerd virus in verschillende coronavirussen. 2021-11-1209: 08 Een taalonderzoek gepubliceerd op de 10e van de VK Preschool, inclusief de PAN – European – inclusief Japanse, Koreaanse, Tonggu, Mongoolse, Turkse – mogen allemaal afkomstig zijn van ongeveer 9000 China heeft zich verspreid in China en in China en in China ontwikkeling van de landbouw. Deze studie heeft geholpen een paragraaf in de geschiedenis van Oost-Europa te verduidelijken. 2021-11-1209: 07 door AI– wordt meestal aangedreven door het computerlerende algoritme zal ons op een steeds innovere manier helpen.

Slimme auto’s gebruiken bijvoorbeeld gezichtsherkenningsalgoritme om te detecteren of de bestuurder aandacht besteedt aan de wegconditie, en herinneringen te maken wanneer de bestuurder uitputting en vermoeidheid voelt; smartphone gebruikt het AI-algoritme om alles te doen, bijvoorbeeld om te helpen ons om betere foto’s te maken, enz.. 021-11-1209: 07 De nieuwste nummer van "Natural" magazine heeft een onderzoek uitgegeven, onthulde hoe palmitinezuur de mogelijkheid van kanker de proliferatie van kanker verandert. Onderzoekers zeiden dat ze de therapie van dit proces hebben ontwikkeld en klinische proeven kunnen in de komende jaren worden gestart. 2021-11-1209: 06 Er zijn veel sprankelende verpakking, cosmetische flessen, fruitplaten, enz. In het leven, maar veel van hen zijn gemaakt van giftige en niet-duurzame materialen, die plastic vervuiling zullen veroorzaken. 2021-11-1209: 06 als de hoofddeskundige van de epidemiologie van de controle en preventie van China

2021-11-1209: 05 De eerste "woestijngrond" ecologische restauratietechnologie, in innerlijke Mongoli?, Xinjiang, Xisha Island Reef, etc., de mechanica van de proefoverdracht om de realiteit te zijn.

Dit team dat "Black Technology" gebruikt om te genezen, van Chongqing, geen woestijn, van Chongqing Jiaotong University, bekend als de brug.

Na het schijnbaar "negeren" is het de verkenning van de schoolmeester en ecologische kruis-innovatie.

2021-11-1109: 42 De Raad van de Staat heeft onlangs het "2030 pre-carbon-piekactieplan" voorgesteld, gericht op de implementatie van energie groene koolstofarme overgangen, die energiebesparende en koolstofproducerende actie, enz. "Koolstof implementeren Piek tien actie ".

2021-11-1109: 41 Reporter geleerd van de Chinese Universiteit van Wetenschap en Technologie, de Life Science and Medical-afdeling van de school en het eerste aangesloten ziekenhuis Xiong Wei’s Topic Group, een belangrijke rol in dit neurochondium in deze zenuwcirkel in het reguleren van de rekrutering.

De onderzoeksresultaten werden gepubliceerd op 4 november in "Nature · Communicatie."

2021-11-1109: 39 Biologische stikstof als een potentieel nieuw type stikstofmeststofbron, is van groot belang voor de duurzame ontwikkeling van de landbouw.

In de biologische stikstof van Legumen hebben de inhoud en componenten van de bonenhemoglobine rechtstreeks invloed op de activiteit van het stikstofase in de stero?den en spelen ze een sleutelrol.

Chinese Academie voor Sciences Molecular Plant Science Excellence Innovation Center Jeremy Dell Murri Research Group en Cooperation Team ontdekte eerst het moleculaire mechanisme van de expressie van boon hemoglobine-gen in tekens in de rootoom. .