Versterk de partijbouwwerk van de Internet Enterprise en breidt de oproep en de cohesie van de partij in opkomende velden uit

Versterk de partijbouwwerk van de Internet Enterprise en breidt de oproep en de cohesie van de partij in opkomende velden uit

Oorspronkelijke titel: versterking van het bedrijfsgebouw in de Internet Enterprise en het uitbreiden van de aantrekkingskracht en de cohesiviteit van de partij op 21 september in het opkomende veld, de afdeling Centrale Organisatie, hield het Central News Network Office een symposium voor het National Internet Enterprise Party-gebouw in Shenzhen, en diepgaande leren en implementeren van China karakteristiek socialistisch denken, leren om de nationale organisatie werkconferentie, nationale publiciteitsidologie, nationale netwerkbeveiligings- en informatiewerkconferentiegeest, uitwisselingservaring, analysissituatie, onderzoekskwesties en inzet van het versterken van de partij te versterken Bouwwerk van internetbedrijf. De bijeenkomst benadrukte dat we de belangrijke instructies van algemene secretaris Xi jinping zorgvuldig moeten bestuderen over het versterken van de partijbouwwerk van internetbedrijven. Nauwkeurig de diepgaande impact van de convergentie van internetbedrijven begrijpen, begrijp het belang van het belang van het belang van de partijbouw volledig van Internet Corporations, en resoluut nieuwe de totale vraag naar de constructie van de Times Party, met politieke constructie als leiderschap, verbetert voortdurend de partijorganisaties en verbetering van het algemene niveau van het werk van de partijbouw in het internetbedrijf.

  De bijeenkomst vereist dat het noodzakelijk is om de belangrijkste punten te markeren en de kwaliteit van de organisatie en het werk van de Internet Corporate Party effectief te verbeteren en de volledige dekking van de hele dekking, de organisatie en het werk van de belangrijkste parkindustrie en de Werkbegeleiding is volledig bedekt; markering van politieke functies, en geef het volledige spel aan de partijenorganisatie bevordert de gezonde ontwikkeling van ondernemingen, versterkt het vechtvesting in netwerkbestuur; met het gebruik van de voordelen van internettechnologie, full-play to party ledenpioneering modellen Op internet; Verbeter de combinatie van blokken, het institutionele mechanisme, versterking van de werkbescherming en het verbeteren van werkwerkstijl, hoge kwaliteit, doe goed werk bij de implementatie van verschillende taken van het Internet Corporate Party-gebouw.

  De bijeenkomst benadrukte dat alle niveaus van NetCom-afdeling functionele rollen moeten spelen om de constructie van het managementsysteem met drie niveaus te verbeteren, stevig vast te stellen een bedrijfsgevoel om de partijconstructie te begrijpen, het werkmechanisme van het bedrijf te beperken en te verbeteren Party Building, en actief de partijconstructie verkennen. De methode voor het bevorderen van toezicht, neemt aan dat de belangrijke verantwoordelijkheden zijn geco?rdineerd van de partijbouw van internetcorporatie.

Het is noodzakelijk om de politieke controle over de Internet Enterprise Party-organisatie te versterken in het uitgebreide beheer van het netwerk, Consolidate Internet Corporate Management-verantwoordelijkheden, combineert "Administratieve" en "Managers" om bedrijven te begeleiden om zich te houden aan sociale voordelen en economische voordelen.

  Zhiyu, plaatsvervangend directeur van de afdeling Centrale Organisatie, woonde de vergadering bij en leverde een toespraak. De verantwoordelijke kameraden van de organisatieafdeling van het Comité Guangdong Provincial Party, introduceerden het Party Building Work of Guangdong Internet Enterprise, Zhejiang Provinciale Partij Comité Organisatie Afdeling, Shenzhen Municipal Comité, Wuhan Municipal Party Committee, Beijing Net Brief, Sina Weibo Party Committee, Hujiang Net Partijcommissie, enz. 6 Eenheden uitwisselen van spraak. Tijdens de vergadering onderzocht de kameraden van de deelnemende bijeenkomst de partijbouwwerk van Shenzhen Internet Enterprises. Vice-minister van Partijcommissie van het Provinciaal en Gemeente Bureau van alle provincies en de productie- en constructiecorporatie van Xinjiang (secretaris van het tweede werkcomité), de directeur van de afdeling Organisatie, de plaatsvervangend directeur van het NETS-kantoor, de betreffende afdeling, De minister van Organisatie, Minister van het Comité van Provinciale Stad, Netition Office Director, onderdeel van de verantwoordelijke kameraad van de centrale eenheid, evenals onderdeel van de partijorganisatie voor feestorganisaties. (Reporter Liu Yun) (Editor: Xie Qian, Huang Wei).